About

About Nurinda.
Former Photographer. Enjoys traveling like a local.
Born in Kingston, Canada. Spent my childhood in Nevada, USA.
Grew up in Jakarta, Indonesia. But left my heart in Bandung.
B.Sc in Meteorology – Bandung Institute of Technology.

I enjoy going to the gym, trying something new,
and relaxing at my couch watching Youtube.
On professional basis, aside from my educational background I’m also interested in technopreneurship, social media, e-commerce, and human resource.

SONY DSC

About Last Imperfection.
Last Imperfection is a personal lifestyle blog
I share daily snapshots, inspiring stuffs, writings, and such.
‘Last Imperfection’ as a term it self implies to how I re-pronounce positiveness.
it’s not about being perfect,
it’s about learning from imperfection and try to be a better person in the next future :)

Find me on.
Bloglovin’
Pinterest
Instagram
Beauty Blog

.

Advertisements

29 thoughts on “About

  1. ketuakelas says:

    hi,, salam kenal.. :D
    aku meteo angkatan 03..

    brarti kamu sekarang lagi ospek jurusan ya? masuk himpunan ya.. biar kita bisa banyak bertukar fikiran disana..

    -hengki GM 03

  2. masukitb says:

    Halo Rin,Tulisan Anda bagus sekali. Mahasiswa ITB juga kan ? Wah :)

    Jika berkenan meluangkan waktu dan pengalamannya, mohon bisa dibagi di web user generated http://www.masukitb.com.

    masukitb adalah tampilan kehidupan Kampus Ganesha ITB, wadah bertanya, berdiskusi, dan berinteraksi, antara para mahasiswa atau alumni ITB, dengan para pelajar yang berminat menjadi bagian dari komunitas ITB.

    Kami berharap, Anda mau berbagi dengan pelajar dari seluruh Indonesia, yang berminat masuk ITB.

    Terima kasih :)

  3. Ninda says:

    Assalamu’alaikum Nurin.. akhirnya menemukan blog nya Nurin.. :)
    Mau dong diajarin fotografi :D
    MasyaAllah ya Isi blognya.. bagus, menginspirasi dan insyaAllah bermanfaat…

    • nuririn says:

      Wa’alaikumsalam wr wb teh Ninda! :’D
      huaaaa kkkangen berat, teh..

      oiya, aku dulu ngga sengaja pernah baca tulisannya teh ninda di itb motherhood, yang sharing tentang melahirkan di Riyadh. Pengalamannya subhanallah banget, teh :’)

  4. Ninda says:

    eh satu lagi Nurin.. ternyata kita punya kesamaan minat bakat kayaknya yah… :) suka layout dan gambar2an.. walaupun jauh lah kalo dibandingin ma nurin :)

  5. atashinohanashi says:

    nurin. ada yang aneh dengan blog-ku. aku kan bikin 2 menu baru tuh, ryokou dan ryouri. tapi kalo kita lagi masuk ke menu itu, ga ada lingkaran kayak klo kita ada di menu home dan watashi. kenapa ya?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s