I Miss Running

DJ Snake – Middle (Audio) ft. Bipolar Sunshine

I really do.

Advertisements

30 Days Writing Challenge | Day 7

2a50cc9f6ba43ff2dd4127772ad24088
I actually prefer in-ear headset rather than big headphones like that hehe :P Soalnya yang gede gitu bikin telinga pegel karena tekanan yang terus menerus. Apalagi kalo dipake buat olahraga, basah-basah gitu entar bantalan headphonenya karena keringet, ga nyaman :/ Daaan ngga berasa udah berbulan-bulan sejak saya ketagihan lagu Lean On – Major Lazer (yang kalo kita liat video klipnya jadi berasa pengen ikutan joget haha). Yep, tema hari ini adalah list 10 songs that I’m loving right now :D. So anyway, basically I listen to a wide range of music. So don’t get confused if you found on the list that one music is totally different from the other. There’s a youtube playlist down bellow, so if you haven’t heard the songs you can just click away :3 Please enjoy!

Day 7: List 10 songs that you’re loving right now
Continue reading